مشاوره حقوقی رایگان - رابطه نامشروع

سلام من شوهرم از من بخاطر رابطه نامشروع شکایت کرده و میگه شاهد دارم و شاهدها فقط دیدن من سوار ماشین یه نفر شدم و ینفرشون گفتن که شب در این ساعت اون آقا وارد خونه شده. میتونه شاهدها رو بخره حتی بهم گفته که شاهد میخرم که بی ابرویی برای من درست کنه. حالا میتونه با پرینت تماس و پیام یا شاهد بدون عکس یا فیلمی اثبات کنه؟ یا بخاد پزشک قانونی بره واسه تشخیص رابطه دخولی که انجام شده؟ تا چه مدت رابطه مشخص میشه؟ من میتونم از این اقا شکایت کنم واسه ادعای حیثیت و شرف؟ کمکم کنیدممنون

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
روابط باید فیزیکی وجسمانی باشد ولی پیامک جنسی به هدف شهوترانی راهم روابط نامشروع میزنند
شاهد باید روابط را مشاهده کرده باشد