مشاوره حقوقی رایگان - پرینت پیامک همسر و طلاق

باسلام و عرض ادب ... بنده درخوست طلاق یک طرفه دادم ... اما طلاق نمیخام بگیرم فقط میخام شوهرمو بترسونم تا دست بزنشو نداشته باشه ... اما الان شوهرم میخاد از من شکایت کنه که من شاید با کسی رابطه دارم که میخام طلاق بگیرم آیا میتونه پرینت تلفن و پیامک های گوشی من رو بگیره؟ اما رابطه نامشروع به لفظش نیومده فقط بهم شک داره ممنون میشم اگه منو راهنمایی کنین من چکار کنم ... میتونم ازش اعاده حیثیت کنم ...؟ چون با این شکی که به من دارن دیگه نمیخام باهاش زندگی کنم ... با سپاس فراروان از شما عزیزان ...

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

سلام. پرینت پیام و تماس صرفا توسط مقام قضایی و پس از شکایت همسرتان قابل انجام است.میتوانید در خصوص تهمت و افترا از ایشان با شاهد ومدرک شکایت کنید

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سلام اخذ پرینت مکالمات و پیامها منوط به طرح شکایت و دستور قاضی است.