مشاوره حقوقی رایگان - سیم کارت با نام دیگری

با سلام. بنده دیروز متوجه شدم که سیم کارت ... در سال 90 یعنی 9 سال پیش به نام بنده خریداری شده و فعال هم بوده. پرینت ریز مکالمات گرفتم فقط مال شش ماه اخیر دادن که هیچ تماسی نداشته. نتونستم بفهمم دست کی بوده. من اصلا از وجود همچین سیمکارتی خبر نداشتم. اما حالا همسرم یک مقداری شکاک هست و به من میگه حتما سیم کارت رو خودت گرفتی و مخفیانه به من خیانت میکردی.
آیا راهی هست که من بتونم ثابت کنم که این سیم کارت رو من نگرفتم و معلوم بشه ببینم دست کی بوده و ازش استفاده میکرده؟ میشه پیام ها و تماس های این 9 سال رو بگیرم به حکم دادگاه یا شکایتی یا هر روش دیگه؟
روش نقطه زنی برای این موضوع جوابگو هست؟ میشود از طریق نقطه زنی فهمید سیمکارت در طی این 9 سال در چه شهر هایی بوده؟

پاسخ ها :

سيدغلامرضا  محموديان صائين

سيدغلامرضا محموديان صائين :

استان :

بله شکایت کلاهبرداری و جعل کنید و از این طریق بازپرس تحقیقات خودش رو انجام میده

محسن سلیمانی زاوشت

محسن سلیمانی زاوشت :

استان :

اگر شما شاکی داشته باشید اصل براین است که خط موصوف به نام شما می باشد مگر اینکه خلاف ان در مرجع قضایی ثابت شود انموقع از خود دفاع نموده و از مرجع قضایی درخواست میکنید که موضوع درخواست شمارا از طریق مخابراا بررسی نمایند و کارت ملی که بوسیله ان خط مزبور خریداری شده به مرجع قضایی اعلام نمایند ممکن است بوسیله کارت ملی شما کسی خط مزبور را خریداری نموده باشد اگر الان تیز به اسم شما بوده می توانید بدون دستور مرجع قضایی درخواست مسدودی ان را بخواهید