مشاوره حقوقی رایگان - اثبات مالکیت ماشین

سلام وقت بخیر
همسرم در زندگی قبلی ماشینی از پدر زنشون خریده بودن و قرار بود ایشان ماشین رو به نامشون بزنند ولی خیلی امروز و فردا کردند و در نهایت به نام همسرم نزدند و ایشان و زن سابقشون از هم جدا شدند و همسرم مهریه زن سابقه شون رو هر ماه پرداخت می کنند البته نه از طریق اداره ثبت بلکه از طریق شرطی که در دادگاه گذاشتند که طبق اون شرط جدا شدند که طبق اون شرط حتی هر زمان وضع همسرم خیلی خوب هم بشه جز همون قسطی که در دادگاه قرار کردند چیزی نمیتونه زن سابقش بگیره و در دفتر اسناد رسمی هم ثبت کردند. خلاصه بعد از طلاق همسرم درخواست برای مالکیت ماشین دادند و متوجه شدند که پدر زن سابقشون ماشین رو به نام زن سابق همسرم زدند و همسرم مدرکی ندارند چون فامیل بودند و خیلی به ایشون اعتماد داشتند قرار بود قبل از طلاق ماشین رو به نام همسرم بزنند که زیرش زدند و نزدند تنها مدرکی که همسرم دارند رسید پولی هست ک در ان زمان برای ماشین به حسابشون زدند که اون رو هم از طریق بانک گرفتند ایا از این طریق میتوان ماشین رو پس گرفت؟
البته شاهد هم به دادگاه برای این ادعا همسرم چند نفر رو معرفی کردند به نظرتون امیدی هست؟
(در این مدت ماشین دست زن سابقشون بوده است یعنی ماشین رو قبل طلاق برداشته و دیگر هم پس نیاورده طبق قرارشون قرار بوده موقع طلاق بیاره ولی نیاورده)

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به استناد فیش‌های واریزی و شهادت شهود، همسر شما به طرفیت پدر زن سابق خویش بایستی دادخواست به خواسته‌های اثبات وقوع بیع و الزام به تنظیم سند رسمی را در یکی از دفاتر خدمات قضایی به ثبت برسانند.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است
.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام بله دادخواست اثبات عقد بیع و الزام به تحویل
و شکایت کیفری فروش مال غیر