مشاوره حقوقی رایگان - قتل در حالت مستی

سلام چند وقت پیش عموم ودوستش مست میکنن دوستش حمله میکنه به طرف عموم واونو کتک میزنه دوربین هم اونجا بوده که دوستش شروع کننده درگیری هس وطی یه اتفاقی چاقو میخوره و میمیره عموم‌میگه من نزدم و چاقوی خودش بهش خورده دوربین هم این قسمت رو پوشش نمیده و چیزی معلوم نیس ولی اینکه چاقو دست عموم بوده وحتی دستش میبره و هنگام درگیری عموم به پلیس زنگ‌زده که دارن منو میزنن برسونین خودتون رو تست الکل دوتاشونم مثبت شده باتوجه به همه اینا و دوربین که نشون میده حمله از طرف مقتول بوده اولش با کتک کاری میشه حکم به قتل غیرعمد و دفاع مشروع داد

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تشخیص اینکه عموی شما در زمان قتل هوشیاری داشته یا نه طبق نظریه کارشناسی با دادگاه است.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در دفاع مشروع دفاع باید با حمله متناسب باشد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
در صورتی که شرایط لازم را دارا باشد بله می تواند شبه عمد تلقی گردد
با توجه به اینکه موضوع نیازمند برسی بیشتر می باشد در صورت تمایل از طریق تماس تلفنی اقدام نمایید تا راهنمایی جامع تری صورت پذیرد

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

موضوع پرونده عموی شما بسیار تخصصی و حساسیت بالایی دارد و با اظهار نظر شما قابل بررسی نمی‌باشد جهت بررسی و اظهار نظر حتماً باید وکیل پرونده را مطالعه کند

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد