مشاوره حقوقی رایگان - وثیقه بعد از تعیین و قبولی اعسار چی میتونه باشه

سلام عرض ادب و احترام
برادرم بازاری بوده کلاهشو برداشتن چکاش موند دست مردم 2نفر شاکی شدن و حکم جلبشو گرفتن و 3روز پیش از کلانتری اومدن بردنش
امروز قاضی کشیک دستور زندان دادن حتی برادرم میگه قاضی منو ندیده حکم داده حتی قرار وثیقه هم صادرکننده براش اعسار هم نزده بود نمی‌دونست چیکار باس بکنه فردا قراره اعسار بزنه واقعا هم هیچی نداره
بعضی از دوستان میگن قاضی بعد ثبت اعسار قسط بندی میکنه با وثیقه آزاد میشه که قسط هاشو بده
ما وثیقه ملکی نداریم فقط چندتا جواز داریم میشه کاری کرد آیا؟
یا اصلا نیازی به وثیقه هست ؟
مبلغ هر چک170میلیون و مجموع340میلیون
تاریخ برگشت چک هاش برج 11و12 پارسال هست
شاکی هاشون میگن ما همه پول و یکجا میخوایم و ما نداریم واقعا این پولو راهنمایی کنید لطفا

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

بعد از صدور حکم اعسار نیاز به وثیقه نمی‌باشد

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام اگر اعسار پذیرفته شود بدون وثیقه ازاد میشود

تینا سهرابی

سرکار خانم تینا سهرابی :

درود ...
در صورتی که بتونین اعسار رو اثبات کنید دیگه نیازی به وثیقه نیست ولی وقتی خودشون اعلام کردن جواز ها هم همراهتون باشه

سعيد  پيروزي

جناب آقای سعيد پيروزي :

سلام
در صورتیکه اعسار قبول و حکم صادر گردد با پرداخت پیش قسط یا قسط اول برادرتون ازاد خواهند شد و در این مورد نیاز به وثیقه و... نمی باشد مگر اینکه موضوع پرونده چیز دیگری باشد که باید بررسی شود