مشاوره حقوقی رایگان - انتقالی معلم به تبعیت از همسر

با سلام
اینجانب معلم رسمی 17 سال سابقه از کرمانشاه و همسرم نیز معلم دو سال سابقه در استان البرز در سال تحصیلی 403-402 موفق شدم با دلایل قانع کننده و قانون تبعیت از همسر از اداره اموزش و پرورش کرج و اداره مبدا(خداوند عوض خیر به انها بده) با درخواست تبعیت از همسر موافقت کردند اما در کمال ناباوری استان کرمانشاه مقصد در یکی از شهرستان دیگر که مورد تقاضا همسر نبود و من انجا خدمت نداشتم سازماندهی شد اینکه شهرستان موردتقاضا همسرم نیاز مبرم به نیرو داشتند و همین الان از نیرو بازنشسته بکارگیری کرده است. باز هم مشکلات مسیر و با وجود دو فرزند زیر پنج سال هم چنان باقی است . سوال این است ایا قابل شکایت هست ؟

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

درود
هر سازمان یا نهادی مقررات قانونی خاص خود و درون سازمانی دارد، لذا مستخدم ملزم به اجرای قوانین آن سازمان حتی نقل و انتقال می‌باشد؛ ولی در صورت خروج متولی آن سازمان از حدود و مقررات می‌توان در دیوان عدالت اداری شکایت و پیگیری نمود
در صورت نیاز به مشاوره تماس بگیرید
در خصوص نحوه پاسخگویی در نظرسنجی شرکت بفرمایید