مشاوره حقوقی رایگان - کسری متراژ انباری ملک خریداری شده

عرض سلام و ادب
آپارتمانی که در سال 92 پیش خرید کرده ام و در سال 94 تحویل گرفته ام ؛ در سند تک برگی و صورتمجلس تفکیکی مساحت انباری من 8 متر ذکر شده ؛ ولی عملا انباری من 4 متر است ؛ ضمنا جلوی انباری من در حال حاضر فضای خالی است که به عنوان پارکینگ مزاحم استفاده می شود .
سوال این است که با توجه به اینکه حدودا؛ 4 متر انباری من کمتر است می توانم انباری خودم را گسترش بدهم و آن را مطابق سند افزایش مساحت بدهم؟
آیا نیاز به مجوز خاصی است ؟
آیا همسایه ها باید رضایت بدهند؟
هزینه تغییر این انباری و افزایش مساحت به عهده چه کسی است ؟
لطفا شفاف من را راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
امکان افزایش مساحت وجود ندارد
مگر اینکه همسایه ها رضایت داشته باشند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
خیر مگر با موافقت شهرداری
شما باید به شهرداری مراجعه نمایید و درخواست کارشناس برای بررسی موضوع نمایید