مشاوره حقوقی رایگان - انحصار وراثت پدر

سلام وقت بخير
ما براي انحصار وراثت پدرم اقدام كرديم ولي يكي از فرزندانش پرونده حقوقي باز دارند مي خوام بپرسم در صورت انحصار وراثت سهم ايشان چي ميشه و مال براي انحصار وراثت هم اپارتمان هست كه مادرم در اون زندگي مي كنند؟

پاسخ ها :

منیره ابراهیمیان

سرکار خانم منیره ابراهیمیان :

در انحصار وراثت تمامی اموال به نام متوفی تعیین شده و سهم هر یک از ورثه تعیین می شود
در خصوص آپارتمان اگر به نام پدر باشد در صورت عدم درخواست تقسیم ترکه یا ... از طرف ورثه یا موصی لهم(در صورت وصیت) و رضایت ورثه ادامه زندگی ایشان منعی ندارد.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

درود
ماترک متوفی، مشمول قانون مدنی و قانون امور حسبی بوده، لذا به نسبت سهم، بعد از خارج نمودن کلیه دیونات متوفی تسهیم می‌گردد. و بدهی هیچ یک از وراث تاثیری در دیگران ندارد، و هر ورثه فقط به نسبت سهم خود مسئول است.
در صورت نیاز به مشاوره تماس بگیرید
در خصوص نحوه پاسخگویی در نظرسنجی شرکت بفرمایید