مشاوره حقوقی رایگان - شکایت بعد از رضایت در تصادف

سلام خدمت شما.
من پدرم موتور سوار هست دو روز پیش با یه ماشین که راننده اش زن بود تصادف کرده حادثه جوری بود که ماشین از خیابان فرعی آمده بیرون گوشی دست بوده پدر من تو خیابان اصلی بهش زده و افسر آمده دیده گفته ماشینی مقصره اون موقع افسر به بابای من گفته موتور تو می‌بریم پارکینگ اگه رضایت بدی نمی‌بریم اونم بنده خدا برای این موتورش رو نبرن و اون موقع بدنش گرم بوده نفهمیده که آسیب دیده وقتی رضایت میده میاد خونه میبینه که شونه راستش درد میکنه الان رفتیم عکس گرفتم
آره دیگه شونه راستش شکسته و دکترم میگه باید عمل بشه چون استخون شکسته رفته پایین باید عمل بشه الان من میخام دوباره از طرف شکایت کنم به نظر شما راه حل چیه باید چی کار کنم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر رضایت بدون قید و شرط داده باشید شکایت نتیجه ای نخواهد داشت

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌بایست به پلیس راهور مراجعه نمایید کروکی خود را تحویل بگیرید و سپس می‌توانید شکایت کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در صورتی که پدر شما بدون قید و شرط اقدام به اعلام رضایت نموده باشند شکایت بی‌حاصل خواهد بود.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم شما می‌توانید از طریق دفتر خدمات قضایی مطالبه دیه و خسارت وارد را بنمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دادخواست مطالبه خسارت و دیه بدهید