مشاوره حقوقی رایگان - معافیت دائم پزشکی سربازی

سلام و عرض ادب
من سال 97 به طور ناگهانی دچار پریکاردیت قلبی شدم طوری که آنزیم های قبلیم به شدت بالا بود در حد سکته دوبار بستری شده بودم و تا 6 ماه ژلوفین و دارو های قلبی میخوردم ولی ازون موقع تا الان جای دردشو حس میکنم و تپش و احساس تنگی نفس حین فعالیت دارم
میخواستم بدونم که آیا معافیت دائم شامل میشه؟
ممنون میشم راهنماییم کنید

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم به پلیس بعلاوه 10 مراجعه و فرم‌های مربوطه را اخذ و تکمیل و بقیه مدارک را طی کنید تا کمیسیون معافیت نظام وظیفه تصمیم بگیرد