مشاوره حقوقی رایگان - کبودی زیر چشم و تاری دید

سلام و عرض ادب،دیه کبودی چشم وتاری دیدبراثراصابت قیچی چقدمیشه ،ممنون .

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تعیین میزان دیه با توجه به مدارک پزشکی با پزشکی قانونی است.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست به پزشکی قانونی مراجعه نمایید پزشکی قانونی با توجه به معاینه شما و سطح آسیب‌ها تعیین می‌نماید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
تعیین میزان دیه توسط پزشکی قانونی صورت خواهد پذیرفت.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
میزان صدمات را پزشک قانونی تعیین می‌نماید و برمبنای آن دادگاه مبادرت به انشا رای می‌نماید و النهایه اجرای احکام مربوطه محاسبه خواهد کرد....