مشاوره حقوقی رایگان - استعفا نیروی پیمانی

به صورت قرارداد پیمانی که سالانه تمدید می شود شاغل در یکی از دانشگاه های علوم پزشکی کشور که به صورت هیات امنایی اداره می شود هستم که در بدو استخدام از بنده تعهد محضری پنج ساله با ضمانت یک شخص دیگر گرفته اند.3 سال از تعهد پنج ساله گذشته درخواست استعفا داده ام اما رد کرده اند.آیا درصورت شکایت به دیوان با استعفای بنده موافقت می شود؟

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام
ابتدا شکایت خود را به اداره مربوطه پست کنید و یا از طریق اظهارنامه موضوع را به مدیر دستگاه منعکس و خواسته خود را مطالبه کنید، در مدت سه ماه اگر جوابگو نبودند در دیوان عدالت موضوع را مطرح بفرمایید
موفق باشید