مشاوره حقوقی رایگان - تیر برق در زمین کشاورزی

سلام.زمین کشاورزی معاوضه کردم زمینی که به من داده داخلش 8 عدد تیر برق ک نصف زمین داخلش تیر برقه و حریم داره از هر طرف 5 متر و چند بار حضوری رفتم و صحبت کردم نتیجه نداده است. اظهار نامه براش فرستادم.باید چه شکایتی ازش کنم .زمین کلا 4 هکتاره.2 هکتارش داخلش تیر برقه ب فاصله 70 متر از هم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ابتدا تامین دلیل کنید تا کارشناسی شود سپس دادخواست مرتبط با ان را ارایه دهبد