مشاوره حقوقی رایگان - درخواست حکم ورود به منزل

سلام. در محلی نزاع دسته جمعی شده بود. بنده وقتی به محل رسیدم دیدم که هیچ یک از اعضای خانه در منزل نیستن و مامورین نیروی انتظامی بیش از 10 داخل منزل بودند(تماما با کفش روی فرشها راه میرفتن) بنده بعد از بیرون شدن مامورین درب منزل را بستم و وقتی دوباره میخواستن مامورین وارد منزل شوند این اجازه را بهشان ندادم و از آنها حکم ورود خواستم. بعد از مانع شدن بنده دیدم که تلفنی حکم گرفتن و با اینکه بعد از دریافت حکم بنده مانع نشدم من را بازداشت و برایم پرونده سازی کردن (اتهام، مانع انجام وظیفه پلیس شدن) میخوام بدانم بدون حضور صاحب خانه مامور حکم ورود به منزل میتواند اجرا شود؟
آیا درخواست حکم ورود به منزل از مامور جرم محسوب میشود؟
آیا برای ورود به منزل چند مامور اجازه ورود دارد یک نفر یا یک لشگر؟
لطفا پاسخ بدهید
با تشکر.

پاسخ ها :

جواد قاسمی

جناب آقای جواد قاسمی :

سلام حکم تلفنی؟! حکم الزاما باید موردی و کتبی باشد فلذا اقدامات ماموران مذکور خلاف قانون بوده است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام هر آنچه که در حکم به صورت کتبی از طریق مرجع محترم قضایی آماده شده باشد همان قابل انجام است