مشاوره حقوقی رایگان - صلح نامه

با عرض سلام و تشکر از بابت زحماتتان در زمینه آشنایی آحاد مردم با حقوق خود سوالی از خدمتتان داشتم /
آقایی درسال 1394 فوت شده اند، همسر و فرزندی نداشته اند و خانمی که به اصطلاح با ایشان ازدواج سفید کرده بودند از آن زمان اقدام به تصرف منزل مسکونی مرحوم نموده و با برداشت غیر قانونی و خالی کردن حساب های بانکی مرحوم اولین قدم ها را در جهت تضییع حقوق مادر مرحوم که به عنوان وارث تعیین شده است برداشته و حالا پس از گذشت دو سال و نیم از فوت مرحوم صلح نامه و هبه نامه ای دستنویس که به خط مرحوم هم نیست به دادگاه ارائه کرده بدین شرح که مرحوم با دریافت یک فقره چک بانکی به مبلغ 100میلیون تومان در سال 91 مبادرت به صلح و هبه کلیه اموال خود به شخص نامبرده کرده است توضیح اینکه ارزش اموال بالای 4 میلیارد تومان است، با عنایت به شرایط تنظیم هبه نامه فکر میکنم به دلیل اینکه مبلغی رد و بدل شده است این برگه دیگر یک هبه نامه نیست و در واقع شرایط یک صلح نامه را داراست با استعلام ای که از بانک داشتیم مشخص شده که مبلغ چک ادعایی زیر 15میلیون تومان بوده است ،
سوال من ازخدمت شما این است که آیا این تناقض مبلغ چک در متن صلح نامه با واقعیت میتواند باعث ابطال آن شود ؟ میتوانیم به دلیل همین تناقض درخواست رد دادخواست تنفیذ صلح نامه و هبه نامه مدعی را بدهیم (با عنوان فریب مرحوم در زمان تنظیم صلح نامه ) و یا (حتی تحت تحت عنوان سفیه بودن متوفی در زمان تنظیم برگه صلح نامه) / برگه ادعایی برای تشخیص جعل به کارشناس ارائه شده است اما به دلیل اینکه تمامی اسناد و نوشته ها و قرارداد ها و اسناد متوفی در منزلش بوده و هم اکنون در اختیار و تصرف مدعی است بیم این را داریم که با روش های استادانه جعل به مانند الصاق امضا در برگه ای دیگر نتوانیم جعلی بودن امضا را ثابت کنیم آیا راهی به نظرتان میرسد که بتوانیم در آن زمینه به ما کمک کند / مدعی سابقه جعل دارد و یک بار در دادگاه خانواده اقدام به ارائه عقد نامه دستنویس جعلی نموده که اصالت آن در دادگاه تجدید نظر و ادعای زوجیت نامبرده رد شده و یک بار هم برگه انحصار وراثت را جعل نموده که پرونده آن در دادسرا تحت بررسی میباشد و با همین برگه جعلی انحصار وراثت و به کمک یک دفترخانه اقدام به انتقال غیر قانونی دو فقره سند ملک به نام خود کرده است / نامبرده در تمامی دادگاه ها محکوم شده است اما حالا با ارائه این صلح نامه سعی در مالکیت تمامی اموال دارد لطفا کمک کنید و ما را از این فشار روانی نجات دهید هر کلمه و راهنمایی شما میتواند راهی فرا روی ما برای اثبات حقانیتمان باشد / از بابت لطف شما بسیار ممنونم

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" در فرض سؤال توصیه می شود با مراجعه به دفتر یکی از وکلای دادگستری متخصص ، کاربلد و باتجربه عضو سایت دادراه و مستقر در حوزه قضایی خود ، با پرداخت اجرت ، مشاوره حقوقی حضوری دریافت نمائید.

پرسشگر :

جالب است مشاوره رایگان شما همین بود

بهرنگ سراج زاده

جناب آقای بهرنگ سراج زاده :

با سلام، در سئوال شما مشخص نشده که پرونده شما در چه مرجعی و تحت چه عنوانی مورد رسیدگی می باشد.در خصوص صلح نامه ارائه شده صرفاً نظریه کارشناسی و نوع دفاع شما می تواند سرنوشت دعوی را معین نماید.

یک وکیل

پاسخ دوم : در شرع و قانون مدنی برای انجام هر کار یا خدمت (مجازی) اجرت در نظر گرفته شده است . پس نتیجه گیری می شود ارائه خدمات مشاوره حقوقی هم از این قاعده مستثنی نیست ضمن اینکه تعرفه مصوب و عرفی هم دارد . در فرض سؤال ارائه مشاوره حقوقی به سؤالات کوتاه حقوقی در حد پاسخ بله یا خیر می تواند به خواست پاسخ دهنده رایگان تلقی گردد وگرنه خدمات مشاوره حقوقی با پرداخت اجرت بطور حضوری در دفتر وکیل دادگستری ارائه می شود همانند ویزیت بیمار توسط پزشک متخصص جهت تجویز دارو و یا آزمایشات کلینیکی و پاراکلینیکی .