مشاوره حقوقی رایگان - اشتباه تایپی در اقرارنامه

با سلام من در قبال بخشش مهریه به همسرم وکالت طلاق دادم اما در متن اقرار نامه بخشش مهریه ( بعد از کلمه ذمه همسر خود) به جای اسم من به اشتباه اسم پدر همسرم که ولی قهری همسرم است آمده و اسمی از من برده نشده خواستم بدونم این اشتباه تایپی می‌تونه برام مشکل ایجاد کنه و همسرم میتونه با این اشتباه تایپی مهریه شو بگیره،در ضمن در متن اقرار نامه به صراحت ذکر شده که پدر همسرم ولی قهری همسرم است.با تشکر

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام متن را باید مطالعه کنم تا راهنمایی دقیقتری داشته باشم

مهدی ریحانی سجهرود

جناب آقای مهدی ریحانی سجهرود :

درود
همسرتون اگر سن قانونی هستند و صلاحیت بذل مهریه را داشته باشند پدر همسرتون بدون اذن ایشان نمیتوانند حقوق مالی او را بذل کنند لذا اگر همسرتون پیگیری کنند این اقرار وجاهت قانونی نخواهد داشت

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق دفترخانه موضوع را پیگیری کنید