مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن زمین تصرف شده

سلام یک قطعه زمین در نوروزیان قزوین ک دولت نصف آن را برای حیاط دانشگاه تصرف کرده و نصف دیگرش را سازمان مسکن و پدرم هم فوت شده و سند هم گم کردیم چطور باید برای گرفتن زمین اقدام کنیم اگر کسی بتونه زمین رو پس بگیره به اندازه وراث سهم بهش میدیم زمین 350 متر هست

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام اول با گواهی حصر وراثت اداره ثبت اسناد مراجعه کنید و المثنی سند را تقاضا کنید بعد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست به اداره ثبت مراجعه نمایید و رونوشت سند را بگیرید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

اسناد و مدارک شما را باید بررسی کنیم در کنار ابن بررسی بابد مشاوره هج داشته باشیم تا جزئیات بیشتری را بدانیم