مشاوره حقوقی رایگان - دیه

چگونه باید درخواست اعسار دیه بدم کجا باید برم لطفا راهنمایی کنید چون هیچی بلد نیستم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
برای ثبت دا‌دخواست اعسار به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید

نازنین نبی زاده

سرکار خانم نازنین نبی زاده :

سلام وقت بخیر از طریق خدمات قضایی اقدام کنید باید استشهادیه پر کنید و شاهد معرفی کنید و فرم مربوط به اعسار را نیز در خصوص اموال و حسابهایتان درست پاسخ دهید

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. از طریق دفترخدمات قضایی اقدام کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست با همراه داشتن حکم صادر شده از طریق دفتر خدمات قضایی اقدام نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بستگي به موضوع دارد