مشاوره حقوقی رایگان - باکره بودن

سلام خسته نباشید من دوسال نامزد بودم سه سال هم هست عروسی کردیم ولی هنوز باکرم شوهرم اصلا طرف من نمیاد قهر کردم رفتم خونه پدرم دوماه اصلا نیومد ببینه دردم چیه منم دادخواست طلاق دادم نوبت اول قاضی متاسفانه گفت که ابروی شوهرتو نبر و برید باهم زندگی کنین و برامون وقت مشاوره داد دوجلسه رفتیم مشاوره اونجا شوهرم هی ابراز پشیمونی کرد که من اصلاح میشم و تغییر میکنم مشاور هم میگه بهش مهلت بده اما من میدونم که تغییر نمیکنه و وعده وعیده میترسم برگردم و فقط همسرم باکرگیمو بگیره تا نتونم از این بابت شکایت کنم و دیگه سمتم نیاد موندم چرا دادگاه با توجه به اثبات عدم تمکین همسرم رای به طلاق نداد و میخواد موضوع کش پیدا کنه میشه راهنماییم کنین که چکار کنم و اگه دادگاه حکم طلاق نده و من برنگردم سرزندگیم اونوقت چی میشه؟ ایا ماده و قانونی هست که من بتونم با استفاده از اون راحتتر طلاق بگیرم چون همسرم گفته عمرا طلاقت بدم و فقط پیش مشاور و قاضی خودشیرینی و زبون بازی میکنه درحالیکه اگه میخواست تغییر کنه تو اینهمه سال تغییر میکرد لطفا کمکم کنین چکار کنم

پاسخ ها :

فاطمه  زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

سلام همین امر ازموجبات تخلف ایشان هست وشمامیتوانید درخواست طلاق دهید