مشاوره حقوقی رایگان - فریب در ازدواج

سلام خدا قوت
من در تاریخ 1399/04/14 ازدواج کردم و بعد از تقریبا یک سال زندگی متوجه شدم خانم بنده مشکل اعصاب و روان دارد و بعضی اوقات تشنج میکند ایا این بیماری جزء بیماری ها یس که فسخ نکاح میشود انجام داد الان با این زمان که گذشته باز میشه درخواست فسخ نکاح داد البته من همان موقع درخواست فریب در ازدواج دادم ولی قاضی دادگاه خانم رد پزشکی قانونی نفرستاد
من از چه راهی میتوانم که بیماری خانم رو ثابت کنم
بعد خانم بعد از شش ماه رابطه رفته پزشکی قانونی دختر بودنش رو ثابت کرده نمیدانم چجوری ممکنه که شش ماه رابطه داشته باشیم ولی هنوز دوشیزه باشه
لطفا راهنمایی کنید ممنون

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

شماباید برای اثبات ادعایتان به مدارک پزشکی قبل از ازدواج یا مداک ادله دیگری دال بروقوع بیماری قبل ازدواج نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این موضوع نیازمند بررسی بیشتر دارد تا بتوان مشخص کرد که چرا با وجود 6 ماه رابطه زناشویی ، هنوز همسر شما باکره هستند ؟! در پاسخ به مشکل اعصاب و روان نیر بایستی فورا اقدام کنید تا حق فسخ شما زایل نشود‌.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

این بیماری جز مصادیق قانونی برای فسخ نکاح نیست . اما تحت عنوان فریب در ازدواج به صورت حقوقی و کیفری قابل پیگیری است

مسلم ناصری

جناب آقای مسلم ناصری:

سلام زوجه صرفا اگه قبل از ازدواج جنون داشته باشد از موارد فسخ نکاح هست این موردی که گفتید از موارد فسخ نیست