مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از وکیل

با سلام
بابت برخی فریبهای وکیلم و فریبهاشون در تنظیم قرارداد، 34 سکه تمام بهار بابت فقط اجرا، شماره پرونده ها رو کم نوشتن و به من گفت همشون زیرمجموعه اجرا هستن، و در قرارداد نوشتن " 34 سکه تمام بهار آزادی طلا مندرج در سند نکاحیه (مشخصات سکه ها) " رفتم کانون وکلا و اونجا گفتن اگه شکایت کنی حقت احقاق میشه. چون وکیل اصرار به سازش و رضایتم به نصف مبلغ طلبم داره ولی خودش 34 سکه رو تمام بر میداره، اونطور که حساب کردم سهم وکیل بیشتر از من میشه، 32 سکه من میشم، 34 سکه وکیل!!!! و حتی کتمان میکنه 20 درصد گفته، میگه من سکه نوشتم، در حالیکه به من گفت برای اینکه اونا به تو سکه خواهند منم سکه مینویسم تا هر دوتامونم‌راحت باشی و مجبور نباشی نقد کنی، الان کتمان میکنه و میگه مکتوب مهمه و داری دروغ میگی!
آیا واقعا با این شکایت میشه کاری کرد و قرارداد رو تعدیل میکنن و یا میشه وکیل رو عزل کرد؟ یا فقط یه توبیخ ساده براش میره و بیشتر منو اذیت میکنه و اصلا نمیدونم اینجور شکایتها به اثبات میرسه؟ یا باور نمیکنن؟ پس چطور میشه فریب های وکیل رو اثبات کرد؟ کانون فقط میگه شکایت کن ولی من نمیدونم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق کانون یا مرکز وکلا موضوع را پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در صورتی که شکایت از کار حقوقی وکیل دارید می‌توانید از طریق مرکز وکلا یا کانون وکلا اقدام نمایید