مشاوره حقوقی رایگان - تغییر سن

سلام
بنده متولد 80 هستم با یه دختری آشنام می‌خوام ازدواج کنم فکر می‌کنه متولد 75 حالا نمیتونم بهش بگم بنده ازش کوچیک ترم چون خیلی وابسته شده و اینکه بگم دلش می‌شکنه و به خودش آسیب میزنه ‌. امکانش هست سنم 5 سال بیشتر کنم اگه راهی هست که بتونید صد درصد برام انجام بدید لطفا انجام بدید . و اینکه سربازی هم نرفتم کارت پایان خدمت ندارم

پاسخ ها :

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام باید درخواست با استشهادیه به ثبت و احوال بدهین

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خیر امکان‌پذیر نمی‌باشد بهتر است مسئله را به ایشان بگویید چرا که این می‌تواند تحت شرایطی فریب در ازدواج باشد و شخص درخواست فسخ نکاح داشته باشد و متحمل ضرر زیان خواهید شد