مشاوره حقوقی رایگان - قرارداد پیمانکاری

سلام، برای برقی کردن چاه اب با یک پیمانکار اداره برق یا توانیرو قرارداد بستیم که کار اجرا کنه البته قرارداد را خود پیمانکار تنظیم کرده بود مبلغ قرارداد و وظایف پیمانکار و صاحبکار که ما باشیم ، مبلغ قرارداد 925 میلیون تومان هست من اون موقع از پیمانکار پرسیدم چقدر این مبلغ صرف خرید وسیله مثلا تیربرق و کابل و جرثقیل و... میشه که گفت حدودا 600 الی 700 تومنش که بعدا خرید رفتم پرسیدم 300 میلیون بیشتر نشده کلا هزینه ها نه فقط خرید وسیله حالا میخواستم کمکم کنین ببینم چون توی قرارداد نیامده چقدر هزینه وسیله و چقدر دستمزد می تونم جایی شکایت کنم چون گولم زده قبل قرارداد و الان حدوداد 600 میلیون توی 5 روز کارانجام داداه از من دستمزد میخواد کجا برم شکایت کنم اصلا پیمانکار توانیرو تعرفه برای کارکردن دارن یا نه ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام اینکه چقدر هزینه دستمزد بوده چقدر وسایل جنبه کیفری و حقوقی ندارد و صرفا سهل انگاری در انعقاد قرارداد بوده است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام

شما باید طبق مفاد قرارداد به تعهدات خود عمل نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی کارشناسی دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد و