مشاوره حقوقی رایگان - نگهداری فرزند پسر

نگهداری فرزند پسر بعد از ازدواج پدر اگر مادر نخواهد فرزندش را نامادری بزرگ کند باید چه کند مادر طلاق نگرفته است

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
امکان اقامه دعوا توسط مادر وجود خواهد داشت

مسعود بني هاشميان اصفهاني

مسعود بني هاشميان اصفهاني:

طرح دعوای سلب حضانت. اگر دادگاه ادامه حضانت پدر را به مصلحت کودک ندانست از پدر سلب حضانت میکند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دا‌دخواست سلب حضانت بدهید.
اگر پدر صلاحیت نگهداری نداشته باشد دادگاه حضانت را به نادر می دهد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بستگی به این دارد که فرزند چند سالش می‌باشد بستگی به دلایل مادر دارد