مشاوره حقوقی رایگان - برگشت پرونده

سلام خدمت کارشناسان محترم بنده پرونده تکمیل شد و یک طرفه به نفع من رای صادر شد طرف رو پلیس اطلاعات گرفت بعد از محکومیت دستگیر شد و پرونده به شعبه یک استان ارجاع داده شد الان پرونده مختومه شده حضوری رفتم میگن مشکل داشت برگشت دادیم دادسرا الان دو هفته است معلوم نیست پرونده کجاست دادسرا میگه نیامده دادگاه استان میگه فرستادیم کجا برم الان 15 ماه شده بعد از 15 ماه اینجوری شد باز لطفاً راهنمایی کنید چکار کنم با تشکر از دادراه

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از قسمت اطلاع رسانی پرونده پیگیری کنید تا روند کار چک شود سپس از شعبه مربوطه رسیدگی را ادامه دهید