مشاوره حقوقی رایگان - تعیین تکلیف آپارتمان یا صورتجلسه اموال زوجه

با سلام به مشاورین محترم
سوال داشتم : زن و شوهری پس از اختلاف مالی و سپس زناشویی، از یکدیگر جدا زندگی می کنند ، زوج نزد پسر خود زندگی میکند- زوجه نیز در منزل خواهر خود زندگی میکند و در ماه، چند بار به منزل مشترک سر میزند و تمکین هم نکرده است. عملا این آپارتمان مشترک بدون سکونت است و زوجین هنوز هم از یکدیگر جدا نشده اند.
زوج یکسال است بدلیل امنیتی و کهولت سن به منزل مراجعه نکرده است ، حال اگر زوج بخواهد این آپارتمان را تخلیه و تصرف نماید تا از محل هزینه رهن، مهریه را پرداخت نماید.بهترین روش پیشنهادی برای اینکه بعدها مشکلی از بابت شکایت از تفکیک اموال پیش نیاید چه میباشد و چه مرجعی برای رسیدگی وجود دارد؟ . حدود 90 درصد اموال برای زوج است.
لیست برداری در حضور مرجع ذیصلاح ؟
تخلیه آپارتمان به محل دیگر بدون اطلاع ؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
وسایلی که متعلق به زوجه است باید با تنظیم صورتجلسه و با امضا
شهود به زوجه داده شود
و