مشاوره حقوقی رایگان - دفاع از اتهام انتسابی

موضوع ابلاغیه:ابلاغ اخطاريه/احضاريه تعيين مهلت جهت انجام کاري براي شخص ذي سمت و مرتبط

مهلت حضور 5 روز
علت حضور :دفاع از اتهام انتسابي

متن ابلاغیه:
مهلت حضور : 5روز نوع علت حضور : دفاع از اتهام انتسابي
دعوي.... به طرفيت ..... مبني بر تحصيل مال از طريق نامشروع يا سوء استفاده و تقلب از امتيازات
با توجه به علت حضور مندرج در اين ابلاغيه به شما ابلاغ مي گردد ظرف مهلت مقرر اقدام ،در غير اينصورت مطابق مقررات اتخاذ تصميم خواهد شد

من یه ابلاغیه واسم اومد دفاع اتهام انتسابی که تو شهری بود کار میکردم از طرف صاحب کارم که تهمت دزدی زد نتونستم دادگاه حاضر بشم چون شهر خودمون هستم
چهار روز پیش همچین ابلاغیه‌ی واسم اومد که دادسرای شهر خودمون هست
خواستم ببینم تو دادگاه حاضر بشم؟
اگر حاضر نشم امکان گرفتن حکم جلب وجود دارد؟
یا اینکه ممکنه رای دادگا چی باشه؟
و اینکه ممکنه چه سوالاتی تو دادگا بپرسن؟

پاسخ ها :

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

بله در صورت عدم حضور امکان صادر شدن حکم جلب وجود دارد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

درصورت عدم حضور جلب به دادرسی خواهد شد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

باید بری پاسخ بدی ،
چند تا سوال می کنند اگر دزدی نکرده باشی مشکل حل میشه