مشاوره حقوقی رایگان - در خصوص بورس و سبدگردانی

با سلام من برای خودم در بورس بصورت شخصی معامله با کد بورسی خودم انجام می دادم. یکی از آشنایان دور طبق درخواست شفاهی خودش از من خواست برای او در بورس سبدگردانی کنم و بین خودمان یک قرارداد سبدگردانی نوشتیم اون شخص پول طبق قرارداد را در حساب بانکی بنده واریز کرد و بنده طبق مفاد قرارداد برای او با کد بورسی خود معامله انجام می‌دادم که از شانس بد بورس پایین کشید. الان اون شخص مرا تهدید می‌کند اگر کل پولش را بهمراه ضرر و زیان ندهم ازم بعنوان کلاهبرداری شکایت می‌کند؟

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

در صورت طرح شکایت کلاهبرداری با قرارداد فی مابین می‌توانید عدم سوء نیت خود را ثابت نمایید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

میتوانید با ادله و مدارک عدم سوءنیت را ثابت کنید