مشاوره حقوقی رایگان - صدور گواهینامه المثنی و تمدید

با سلام،
من گواهینامه ام رو 10 سال پیش در خارج از ایران گم کردم و از اونجایی که مقیم ایران نیستم هیچ وقت برای درخواست المثنی اقدام نکردم. در حال حاضر به گواهینامه ایرانم احتیاج دارم. می خواستم بدونم از اونجایی که گواهینامه ام از اعتبارش هم گذشته چطور باید برای گواهینامه المثنی اقدام کنم؟ آیا امکانش هست از طریق سفارت های ایران از خارج از کشور اقدام کرد؟
با تشکر

پاسخ ها :

محمود  غفاري

محمود غفاري :

از شما معاینه پزشکی و معاینه چشم بعمل میاد و بعد یک گواهینامه جدید برای شما صادر میشود