مشاوره حقوقی رایگان - بیرون کردن سرایدار

سلام من سرایدار یک مجتمع 33واحدی خیلی بزرگ هستم الان حدود10روزه اومدم اینجاهمه هم ازکارم راضی هستن بااینکه بیمه وحقوق کافی نمیدن مجبورشدم بخاطرسرپناه نداشتن قبول کنم حالایهودیشب بهم گفتن خالی کن نه حقوق این چندروزروطبق عرف میدن نه بیمه آیاتوی این شرایط قانون پست ماهست یانه؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
حقوق و مزایای شما کاملا از طریق اداره کار قابل پیگیری و مطالبه است اقدام نمایید ابتدا باید در دفاتر پیشخوان احراز هویت شوید سامانه روابط کار نیز ثبت نام کنید دادخواست تخصصی تنظیم گردد و و