مشاوره حقوقی رایگان - اجرای احکام

سلام. بنده خواهان پرونده هستم. تاریخ 13مهر درخواست انتقال پرونده رو به اجرای احکام دادم. و در تاریخ 15آبان تو سیستم ثبت شده که برای تاریخ 24اردیبهست سال بعد وقت نظارت تعیین شده. تو این مدت من کاری نمیتونم بکنم و فقط مجبورم صبر کنم؟ نمیشه زمان رو کوتاه تر کرد ؟ یا در این زمان درخواست صدور قرار جلب نمیشه داد؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
وقت نظارت مربوط به خود شعبه است که مدیر دفتر آمار پرونده ها را داشته باشد.
شما در حال حاضر می توانید از طریق شعبه اجرای احکام درخواست توقیف اموال
محکوم علیه را بدهید اگر اموال داشت توقیف می شود و از طریق مزایده به فروش می رود.
اگر بعد از استعلام اموال نداشت و ظرف سی روز از تاریخ ابلاغ اجرائیه دا‌دخواست اعسار نداده بود شما می توانید حکم جلب بگیرید.
برای مراجعه به شعبه اجرای احکام اول باید نوبت اینترنتی بگیرید و در نوبت خود به شعبه مراجعه کنید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این وقت نظارت لزوماً به این معنا نیست که 1403/02/24 رسیدگی می‌شود بلکه شما می‌توانید با اخذ نوبت اینترنتی و مراجعه حضوری به شعبه، نسبت به درخواست صدور حکم جلب اقدام بنمائید.