مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی حساب بانکی به دلیل فروش فیلترشکن

سلام 11 آبان 1402 حسابم توسط معاون دادستان کل کشور در امور فضای مجازی پلیس فتا مسدود شد به علت فروش فیلترشکن تا امروز متوجه شدم پیگیری کردم
در صورتی که نامه ای در ثنا و هیچی نیامده و من بی اطلاع بودم اگر پیگیری نمی‌کردم

حالا میخواهم بدانم آیا حساب بسته بماند و نرم تهران مشکلی پیش نمیاد؟
یا حتما زود خودم باید برم یا وکیل بگیرم چون اصلا شرایط رفتن به تهران را ندارم

ایا اگر زمانی نامه ای بیاد توی ثنا نمیتوانم برم پلیس فتای شهرمان یا حتما باید رفت تهران یا اصلا نامه خواهند زد

چون من سایت آموزشی دارم و مستند هست و از چند جا پول برای من واریز میشه؟ چیکار کنم بهتر است؟

پاسخ ها :

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

باید حضوری پیگیری کنید یا وکیلی اختیار کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله اگر پیگیری ننمایید حتما مشکل ایجاد خواهد شد