مشاوره حقوقی رایگان - عدم نیاز به حضور متهم هنگامی که وکیل در اختیار دارد

با سلام.بعد از پرداخت پول طلبکار و گرفتن رضایت نامه محضری میبایست نامه را به دادگاه برده و با گرفتن وقت اینترنتی و سپس تحویل رضایت نامه و طی مراحل بسته شدن پرونده ازجمله رفع ممنوعیت معامله برای بدهکار اقدام شود.
آیا برای انجام این کارمیشه وکیل گرفت تا انجام این مراحل توسط وکیل و بدون نیازبه حضور صاحب پرونده صورت بگیره؟
باتشکر

پاسخ ها :

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

میتوانید وکیل بگیرید تا انجام دهند

آزاده حیدری

سرکار خانم آزاده حیدری :

سلام. بله در کلیه مراحل قضایی امکان حضور وکیل بجای شخص وجود دارد مگر در چند استثنا بطور مثال قسم یا سوگند که قائم به فرد است و وکیل نمیتواند آن را ادا نماید.