مشاوره حقوقی رایگان - حکم دادگاه مبنی بر اجازه ازدواج

با سلام.
بنده با دختر خانمی حدود یکسال پیش آشنا شدم و قصد ازدواج داریم منتها پدر ایشون بنا به دلایلی مخالفن سوال بنده اینه که چنان چه ما بخایم از دادگاه حکم مبنی بر اجازه ازدواج بگیریم.استناد پدر ایشون به مواردی مثل 1.غریبه بودن بنده2فاصله بین شهرامون که از دو استانیم 3.کم بودن سن دخترشون (19سال)4.یا اینکه طاقت دوری دخترمو ندارم آمادگی شوهر دادانشو نداریم(متاسفانه دختر دیگرشونو دو سال پیش از دست دادن)می‌تونه مصداق عذر موجه باشه ؟
و سوال بعد احتمال اینکه بتونیم حکم بگیریم چه اندازس ؟ با توجه به اینکه آخرین فرصت و شانس ما این راهه و ایشون در خانواده ای به شدت سختگیر و محدود زندگی میکنن.
بنده خودم دانشجوی کارشناسی حقوقم اطلاع دارم که یکی از معیارهای مورد نظر دادگاه استطاعت مالی هست از این جهتم باید بگم بنده ماشینمو دارم توانایی اجاره خونه در یک نقطه معمولی شهر رو هم دارم در کنار دانشگاه یه کار پاره وقت هم دارم با درآمد ماهیانه 10ملیون.
متوجهم که بهترین راه نیست و مطمئنم که پدر ایشون هم صلاح دخترشون رو میخان ولی خب معتقدم به اندازه ای حساسیت دارن که از اون طرف بوم دارن میفتن.

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام بله دختر با معرفی شما دادخواست تجویز ازدواج دهد

عالیه سادات میرحسینی

سرکار خانم عالیه سادات میرحسینی :

سلام
اگر بدون عذر موجه اجازه ندن میتونید از دادگاه اجازه بگیرید
تشخیص عذرخواهی هم با قاضی هست