مشاوره حقوقی رایگان - حبس تعلیقی

اگر کسی بخاطر محکومیتی 5 سال حبس تعلیقی داشته باشد و بعد از یک سال بدلیل ارتکاب جرمی که قبل از محکومیت منجر به صدور حکم حبس تعلیقی مرتکب شده دستگیر و محکوم شود اون 5 سال تعلیق قابلیت اجرایی دارد یا خیر . کلا حبس تعلیقی برای جرم ماسبق عطف و اجرا می شود یا خیر ؟ متشکرم

پاسخ ها :

ارتکاب جرم قبل از محکومیت حبس تعلیقی قوانین حبس تعلیقی حبس تعلیقی حبس