مشاوره حقوقی رایگان - فسخ قرارداد اجاره آپارتمان

سلام وقت بخیر
بنده ی واحد اپارتمان اجاره کردم و بعد از این‌ک‌ه ساکن‌ شدم متوجه شدم خیلی سروصدا هست و ارامش نداریم همسایه ها از ی طرف دو طرف اپارتمان هم درحال ساخت هست سروصدای ساخت و ساز هم زیاده الان صاحب خونه فسخ نمیکنه میگه به من ربطی نداره چجوری میتوانم فسخ کنم ی راهنمایی کنید ممنون میشم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بستگي به مفاد قرارداد دارد به صرف آنچه در سوال آمده است خیر امکان‌ فسخ نیست‌
علیه مزاحم می‌توان طرح شکایت کرد

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

با توجه به توضیحات این امکان وجود ندارد مگر اینکه با موجر توافق نمایید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

دراین صورت فقط باید با توافق امکان فسخ وجود دارد

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
باید متن قرارداد شما بررسی شود اما معمولا در قراردادهای اجاره نوشته می شود که موجر و مستاجر حق فسخ ندارند.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بر علیه مزاحمین شکایت کنید فسخ در این وارد امکانپذیر نیست مگر اینکه در قرارداد امدده باشد