مشاوره حقوقی رایگان - نظریه پزشکی قانونی

درود،. در یک پرونده درگیری دو طرف درگیری شاکی هستن، زن افغان به همراه شهودش مدعی شده که شوهر من با دست بهش کتک زده درصورتیکه اصلا شوهر من بهش دستی نزده و ما مطمئنیم که همسرشون شب درگیری بهشون کتک زدن و بعد به پزشک قانونی رفتن، الان در نامه پزشکی قانونی ارش0/01دیه کامل براشون نوشته واینکه درنامه پزشکی قانونی قید شده که صدمات وارده ناشی از اصابت جسم سخت طی یک هفته اخیر بوده است، در صورتیکه برای من نوشته ،من فک میکنم این نظریه ثابت میکنه که صدمات مربوط به شب درگیری نیست چون اصلا دست شوهرم به ایشون نخورده،ممنون میشم راهنمایی کنید و اینکه تا قبل از صدور رای من چه کاری میتونم انجام بدم؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

ایشان باید بتوان وقوع ضرب و جرح از جانب شوهرتان را در دادگاه اثبات کند شما کاری نمیخواهد انجام دهید

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
شما باید بتوانید در این شکایت از خود دفاع کنید و باید ببینید برای اثبات ادعای خود چه دلایلی ارائه می دهد و براساس آن دلایل باید از خود دفاع کنید.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شوهرتان باید همین حرفها را در دادسرا و کلانتری و دادگاه بگه