مشاوره حقوقی رایگان - صلح نامه

سلام خسته نباشید خدمت وکلای عزیز مادره ما همسرش ی قطعه زمین کشاورزی 3000متر با یک سهم از چاه اختصاصیشان براش صلح کرده چن وقت پیش دو شاهدم زیرشو امضا کردن مصالح و متصالحم که مادرم و همسرش میشه هم امضا کردن حالا همسرش فوت کرده ما مرحله انحصار وراثت انجام دادیم حالا بقیه وراث میگن جعله قبول نداریم این صلح نامه رو خودشم که فوت کرده نیستش ب نظره شما مادره من چیکار کنه که حقشو بگیره؟؟؟ ممنونم ازتون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر ملک سند رسمی دارد می تواند علیه وراث دا‌دخواست الزام به تنظیم سند رسمی بدهد.
اگر سند رسمی ندارد با همین شرایط ملک را در تصرف خود داشته باشد اگر کسی مزاحمتی داشت می تواند شکایت کند.

جواد قاسمی

جناب آقای جواد قاسمی :

سلام بایستی صلحنامه را ثبت می کردید بهترین راه تحریر ترکه‌و تقسیم ترکه است که در حین تقسیم هم باید صلحنامه‌را‌ارائه‌نمایند

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اثبات جعل بر مدعی جعل است