مشاوره حقوقی رایگان - سنوات بیمه

باسلام
در تبصره ماده 84 ایین نامه جدید سردفتران ودفتریاران بیان شده است در صورتی که سردفتر یا دفتریار ، سابقه اشتغال کمتر از 15 سال داشته باشندومستعفی شوند باز خرید می گردندو صرفا 25 درصد از10 درصد پرداختی دفترخانه به وی پرداخت میشود وهرگونه رابطه آنان با کانون قطع میگردد .

آیاکانون سردفتران ودفتریاران در بازخریدی میتواند سنوات بیمه شخص مستعفی را صفر ، و بدون رضایت فرد تبدیل به مبلغ ناچیزی نماید وحق بیمه ای فرد را پایمال نماید؟

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

خیر. امکان طرح دعوی اداره کار مربوطه وجود دارد