مشاوره حقوقی رایگان - حواله خودرو

سلام یه سوال داشتم ممنون میشم پاسخ بدین میخواستم یک حواله خودرو بگیرم و باید چیکار و چه ضمانتی از طرف بگیرم که خیالم راحت باشه طرف زیره حرفش نزنه؟ یه راهنمایی کلی میکنید

پاسخ ها :

سعید فتاح زاده حصاری

جناب آقای سعید فتاح زاده حصاری :

عرض سلام
باید در این خصوص قرارداد نگارش و تضمین لازم اعم از سفته یا چک و غیره از ایشان اخذ نمایید

مجتبی اکبری

جناب آقای مجتبی اکبری :

با سلام
خرید و فروش حواله خودرو از نظر حقوقی باطل بوده و در صورت بروز اختلاف حمایت قانونی از شما نخواهد شد.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

خرید و فروش حواله از نظر قانونی ممنوع است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما باید قرارداد دقیق تنطیم نمایید
تمام شرایط را ذکر نمایید
وجه التزام روزانه تعیین نمایید
چک با سفته ضمانت اخذ نمایید
و ...

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید قراردادی تنظیم کنید و بابت ضمانت تحویل خودرو چک یا سفته بگیرید