مشاوره حقوقی رایگان - وکالت نامه های فرد محجور

سلام

محجوریت پدر برای سال 1401 فعلا اثبات شده
برادرم وکالت نامه ای برای سال 1400 از ایشان گرفته
تکلیف وکالت نامه چیست ؟؟ با تایید محجوریت وکالت نامه که برای تاریخ قبل حجر باشد باطل میشود؟؟؟
اگر نمیشود چطور وکالت نامه و امضاهایی که برادرم مبنی بر واگذار کردن تمام ملک هاشون که از ایشون رو گرفتن میشود باطل کرد ؟؟؟
قابل ذکر است که وکالت نامه حق عزل دارد
اما ملک ها دستنویس از پدر امضا گرفتن

پاسخ ها :

نجم الدین سپهوند

نجم الدین سپهوند :

سلام
باید با استفاده از پرونده پزشکی که داشته و اینکه پدرتون در هنگام دادن وکالت نامه نیز محجور بوده و در حال محجوریت امضا نموده باید طرح دعوی ابطال وکالت نامه را به جریان انداخته و ثابت کنید در تاریخ وکالت نامه یا سایر مدارک محجور بوده