مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن شناسنامه و تابعیت ایران

سلام من اقای 38 ساله هستم متولد ایران 1365 و شناسنامه و اینا رو دارم.12سال پیش با یه خانم افغانی ازدواج کردم یه پسر 6 ساله الان دارم که برای پسرم شناسنامه ایرانی گرفتم.توی شناسنامه من مشخصات فرزند رو کامل نوشته ولی مشخصات همسر رو خالی گذاشتن و هیچ مشخصاتی نیست که زن دارم.اول که عقد کردیم یه عقد نامه الکی بدونه ثبت شدن تو دفتر هم عاقد انجام داد که دفتر چه داد بهم .خواستم بپرسم برای زنم شناسنامه ایرانی میتونم بگیرم ؟هزینشم اصلا مهم نیست برا وکیلی ایناش.ممنون میشم راهنمایی کنید که چیکار کنم.از کجاشروع کنم باید

پاسخ ها :

سمیه جباری

سرکار خانم سمیه جباری :

سلام. با کمک وکیل و با توجه به ازدواج زوج درخواست تغییر تابعیت بدهید.