مشاوره حقوقی رایگان - پیش فروش ملک به دو نفر توسط سازنده

باسلام و عرض خسته نباشید خدمت وکلای محترم
عرض شود بعد از اینکه من بایک مبایعه نامه عادی واحد آپارتمانی را پیش خرید کرده ام وکد رهگیری هم دارم ولی قبل از تحویل آپارتمان سازنده آپارتمان مذکور را به شخص دیگری با مبایعه نامه عادی بدون کد رهگیری فروخته و باسند رسمی تعهد کرده که ملک مستحق الغیر نیست و بعد از مدتی متواری شده وجوابگو نیست من با چه عنوانی دادخواست مطرح کنم بابت زحماتی که می کشید کمال تشکر و قدردانی را دارم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به اینکه اول شما خریداری کرده اید معامله دوم باطل است و فروش مال غیر محسوب می شود.
شما بهتر است فعلاً فروش مال غیر شکایت کنید.
بعد اگر تکلیف واحد ها مشخص شد می توانید دعوای حقوقی دیگری مطرح کنید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
ملک در ابتدا به شما فروخته شده است و در حقیقت امر شما مالک هستید.
جرم فروش مال غیر به منصه ظهور رسیده است که از این باب می‌توانید اقدام به شکایت بفرمائید.