مشاوره حقوقی رایگان - چرا پرونده در مرحله بازپرسی به شعبه دیگر انتقال داده شده

چند وقت پیش در پی یک نزاع مورد ضرب و شتم قرار گرفتم و شکایت کردم . هنوز مراحل پزشکی قانونی را تمام نکردم که پیامکی دریافت کردم مبنی بر اینکه پرونده از شعبه 10 باز پرسی به شعبه 6 بازپرسی انتقال یافته و شماره پرونده تغییر کرده .

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
حتی المقدور حضوری پيگير ماجرا شوید

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. مشخص نیست علت را از شعبه جویا شوید.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

احتمال دارد اشخاص متشاکی در شعبه دیگر پرونده داشتند و یا اینکه سرپرست دادسرا � دلیل حجم زیاد پرونده‌ها به شعبه دیگر ارجاع داده باشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
احتمالا نیابت ارسال شده است.
حضورا می توانید موضوع را پیگیری کنید