مشاوره حقوقی رایگان - جعل اثر انگشت الكترونیکى و كارت ملى قديم

هفده سال پيش خانه خريدم واز فروشنده خواستم سند آن را بنام يكى از دوستان ايرانى بزند چون اتباع هستم، وكالت فروش بلا عزل از ايشان گرفتم.
تازه متوجه شدم كه يك وكالت فروش بلا عزل بين اين دوست ايرانى ويك اقاى ديگر پارسال ثبت شده، وخانه را بعد از پنج ماه بنام وكيل جديد ثبت شده!!

در حالى كه اين دوست ما كه سند بنام آن هست چند ساله ايران نيامده، وحتى كارت ملى هوشمند در تاريخ وكالت جديد نداشته؛ بس چطور ميشود احراز هويت شود!!

من هم شكايت كردم ودوست ما احضار شد واقرار كرد كه خانه مال من هست، وفقط سند بنام او زدم چون ايرانى بوده، وكل مداركش را تحويل داديار داد، وگفت من ايران نيامدم، وخبرى از اين وكالت جديد ندارم، وحتى اين وكيل جديد را نميشناسم، وامضا واثر انگشت الكترونى من جعل شده، واصل مدارك را به كسى ندادم!!

سؤال اين است: ايا امكان جعل اثر انگشت الكترونى براى كسانى كه هنوز براى كارت ملى هوشمند اقدام نكردن امكان پذير است؛ چون يقين دارم كه دفتر اسناد پول گرفته وجعل كرده؛ وگفتن كه صاحب سند وخود بنده ايران نيستن، وكارى نميتوانند بكنند!!

واگر جعل ثابت شود ايا امكان شناسائى صاحب اثر انگشت جعلى هست اگر اتباع باشد؟

ضمنا داديار به كارشناس ارجاع داده، ومنتظر كارشناسى او هستيم.

پاسخ ها :

جعل اثر انگشت اثر انگشت الکترونیکی