مشاوره حقوقی رایگان - جریمه عدم پرداخت اقساط خودرو لیزینگی

با عرض سلام و احترام بنده چند مدتی پیش یک دستگاه خودرو لیزینگی از یکی آشنایان خریداری نموده و فروشنده موقع معامله اظهار داشته که این خودرو هیچگونه بدهی و اقساط به شرکت ندارد و تمام کامل تسویه نموده..و اینکه بنده بعد از مدتی برای گرفتن سند کمپانی به شرکت مراجعه نموده و اعلام داشته که این خودرو به علت عدم پرداخت به موقعه اقساط مشمول جریمه دیر کرد شده و باید جریمه دیر کرد اقساط را پرداخت کنید تا سند کمپانی تحویل گردد. و من به ناچارجهت گرفتن سند کمپانی مبلغ بدهکاری را به شرکت را پرداخت نمودم.
با این وجود فروشنده از پرداخت جریمه دیر کرد خودداری می‌کندو زیر بار نمیرود...حال با این که فروشنده هنگام معامله چیزی از موضوع نگفته.جهت مطالبه وجه پرداخت شده باید چه نوع شکایتی از فروشنده بکنم با تشکر

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما باید ابتدا اظهارنامه ارسال نمایید
و دادخواست مطالبه وجه و خسارت تاخیر تادیه را اقامه نمایید