مشاوره حقوقی رایگان - التزام به تنظیم سند خودرو

با سلام
بنده ۸ماه قبل یک خودرو تاکسی خریداری کردم مقداری از پول مانده خودرو را طی دو ماه با اخذ رسید در پشت قرارداد پرداخت کردم دو ماه بعد متوجه شکایت مالک خودرو (صاحب سند) در راهنمایی مبنی بر اخذ پلاک هایش شدم حالا هر چی واسطه .یا از طریق بنگاه ازش درخواست میکنم اقا بیا سند بنامم بزن میگه تا دو سال اذیتت میکننم تا از پله های دادگاه خسته شی دیروز در حل اختلاف شکایت دادم فقط چون ماشین تاکسی است سازمان تاکسیرانی شخص صاحب سند رو میشناسه و به بنده اجازه فعالیت نمیده میگه سند رو بنامت بزن از این طرف مالک یا صاحب سند اذیت میکنه الان ۴،۵ماهه بلا تکلیف و بی درامدم عاجزانه درخواست کمک و راهنمایی دارم

پاسخ ها :

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سلام.شما با مدارک خودرو ورسیدهای پرداخت ثمن معامله( وجه معامله) با تنظیم دادخواست الزام به انتقال سند خودرو (تاکسی مورد معامله) به طرفیت فروشنده میتوانید از طریق دادگاه اقدام فرمایید.پس از صدور رای درصورت عدم حضور ایشان مدیر اجرایی دادگاه در دفتر خانه رسمی حضور و سند را به شما انتقال مینماید

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با سلام
در این فرض نفرمودید که آیا با مالک خودرو توافق مبنی بر شرایط اقساطی داشتید یا نه
اگر شما به وعده های خود عمل ننموده باشید نباید انتظار عمل به وعده های دیگران داشته باشید.
شما دادخواست الزام به تنظیم سند در دادگاه حقوقی اقامتگاه صاحب سند طرح نمایید
کمتر از دو ماه ایشان موظف به تنظیم و انتقال سند به نام شما خواهند شد منتهی باید تمام بدهی خود را با ایشان تسویه نمایید.
با تشکر