مشاوره حقوقی رایگان - صلح نامه

با سلام من یک ملکی را حدود 2 سال پیش در قالب صلح نامه به نام فرزندم کردم و هیچگونه مبلغی هم رد و بدل نشد و در مشاور املاک این کار را انجام دادم الان همسرم میخواد ازم طلاق بگیره آیا این ملک را میتونه توقیف بکنه؟

پاسخ ها :

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام، چنانچه ملک دارای سند مالکیتی باشد بله منتها امکان آزاد سازی دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
امکان توقیف با این شرایط وجود ندارد.
اگر مدعی صوری بودن معامله باشد باید دا‌دخواست ابطال معامله صوری بدهد اگر ثابت کرد معامله صوری بوده می تواند بعد از ابطال‌ سند نسبت به توقیف آن اقدام کند.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله قابل توقیف است
صلح نامه باید به صورت رسمی و در دفترخانه اسناد رسمی تنظیم گردد

و لی شما هم میتوانید دفاع نمایید