مشاوره حقوقی رایگان - ملک

من با دوستی یک پلاک زمین کشاورزی به میزان 2 دانگ و 4 دانگ با قولنامه رسمی خریداری کردیم ولی توی قولنامه 3دانگ 3 دانگ نوشتیم الان سرگرم از پس دادن ان یک دانگ خودداری میکند تنها مدرکم فیش واریزی 3.5 دانگ از قولنامه و اظهارنامه از طرف شریکم به من و اعتراف به داشتن 2 دانگ باید چکار کنم

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به دفتر خدمات قضایی محل سکونت خویش مراجعه بفرمائید و دادخواست به خواسته‌های اثبات مالکیت و خلع ید مشاعی را به استناد فیش‌های واریزی و اقرار شریک خویش به ثبت برسانید.